En lille løsning til et stort problem

Vidste du, at 10 % af alle årlige CO2-emissioner kommer fra produktionen af tøj?

Etisk produceret

Vores sokker er lavet af det fineste GOTS-certificerede økologisk bomuld, der er produceret på verdens mest avancerede italienske Lonati-maskiner i henhold til de højeste design- og produktionsstandarder.

Vores distributionscenter er i Tyskland. Ud fra et CO2-perspektiv har vi besluttet at beholde produktionen i Europa tæt på vores hovedkontor i København og vores distributionscenter i Sydtyskland, for at minimere transporten.

Skabt til at holde

Tekstilaffald er en af ​​de største trusler mod vores planet. Derfor er vores sokker lavet til at holde og forlader aldrig vores lager uden at kvaliteten er grundigt sikret, fra top til tå.

De er lavet af den fineste økologiske bomuld og har en behagelig blød elastisk top, for at få dem til at blive på dine fødder.

Genbrugsemballage

Al vores emballage er lavet af genanvendeligt, miljøvenligt materiale. Du vil ikke skade vores planet, hvis du skiller dig af med dem.

Men det behøver du faktisk ikke! Vores specialdesignede emballage kan nemlig også forvandles til en praktisk opbevaringsboks til at holde dine nye sokker pænt organiseret i din skuffe. Se hvordan i videoen nedenfor.