• JEG FORSTÅR IKKE KONCEPTET
  Med SOLOSOCKS™ behøver du aldrig at parre dine sokker eller spilde dine sokker igen. SOLOSOCKS™ leveres i en pakke med 7 forskellige enkeltstrømper, der er designet til at mikse og matche. Det betyder, at du kan kombinere dem, som du vil. Hvis du mister en enkelt sok, behøver du ikke smide den anden ud. SOLOSOCKS™ -emballagen, der er lavet af genanvendeligt materiale, kan omdannes til en smart opbevaringsboks. Du har ikke længere brug for at parre dine sokker efter vask. Tag blot din SOLOSOCKS™ og smid dem i din opbevaringsboks. Når du mister en sok, behøver du ikke smide den anden ud. Har du fået et hul i en af dine sokker? Stadig ikke noget problem!
 • HVORNÅR KOMMER MIN BESTILLING?
  Hvis du bor i Europa, skal din pakke ankomme inden for 3-7 hverdage efter vellykket betaling. Hvis du bor uden for Europa, skal du forvente mindst 10 dage til din pakke ankommer. I disse tider, på grund af COVID19-pandemien kan skibsfarten tage endnu længere tid til lande uden for Europa. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte os.
 • HVORFOR MIN PAKKE IKKE ANKOMMET?
  Hvis din pakke har overskredet ovenstående retningslinjer, bedes du kontakte vores kontor på info@solosocks.dk. Husk at angive dit fulde navn, adresse og ordrenummer. Vi kan give dig et forsendelsessporingsnummer.
 • HVILKEN STØRRELSE SKAL JEG VÆLGE?
  SOLOSOCKS ™ er unisex, og voksensokker findes i to forskellige størrelser: 36-40 og 41-46. Du kan finde et link til vores komplette størrelsesguide på hver produktside under valgmuligheden størrelse. Vi anbefaler, at du vælger din sokestørrelse i henhold til din skostørrelse. Hvis din skostørrelse er 36-40, så vælg sokkerne 36-40, og hvis din skostørrelse er 41-46, vælg 41-46.
 • HVAD ER KÆMMET BOMULD?
  Kæmmet bomuld er en specielt forarbejdet bomuld, hvor de korte fibre af bomuld elimineres for at øge bomuldens kvalitet, blødhed og holdbarhed. SOLOSOCKS™ er lavet af fineste økologiske kæmmede bomuld produceret i Europa. Økologisk bomuld føles mere behageligt og hudvenligt, men det kræver omhyggelig behandling. Du må ikke vaske din SOLOSOCKS™ ved temperaturer over 40°C.
 • HVAD ER HÅNDBUNDET TÅ SØM?
  Tå delen på en almindelig sok sys normalt på en symaskine, hvilket gør tå sømmen tykkere og ubehagelig. Håndforbinding af sømme er en krævende teknik, hvor hver enkelt tråd på tåen og strømpefoden forbindes manuelt. Det gør tå sømme helt flade og behageligt. Normalt udføres dette arbejde af professionelle arbejdere. Paradokset ved den manuelle håndtilknytningsteknik er, at det kan være skadeligt for de professionelle arbejdstageres øjne. For SOLOSOCKS™ har vi valgt ultramoderne italienske maskiner, der leverer maskiner til håndkobling. Selv om det er lidt mere kostbart, lykkedes det os at undgå skaden, men bevarede kvaliteten af tå sømme.
 • KONTROLLERES SOLOSOCKS™ KVALITET?
  SOLOSOCKS™ gennemgår forskellige kvalitetskontrolprocesser fra vores egne QA-folk og nogle eksterne leverandører og institutioner. Vi vælger kun europæiske certificerede leverandører, hvilket betyder, at alle produktionstrin fra bomuldsproduktion til garn, farvning, produktion og pakningsprocesser regelmæssigt kontrolleres af de relevante institutioner og myndigheder.
 • MINE SOLOSOCKS™ ER FORSKELLIGE!
  Det er formålet med konceptet. I en pakke SOLOSOCKS™ får du 7 forskellige enkeltstrømper designet til at blande og matche. Det betyder, at du kan kombinere dem, som du vil. Hvis du mister en enkelt sok, behøver du ikke smide den anden ud. SOLOSOCKS ™ -emballage, der er lavet af genanvendeligt materiale, kan omdannes til en smart opbevaringsboks. Du har ikke længere brug for at parre dine sokker efter vask. Tag blot din SOLOSOCKS™ og smid dem i din opbevaringsboks.
 • EN AF MINE SOCKKER BLIVER VÆK HELETIDEN?
  Så takket være SOLOSOCKS ™ -konceptet har du 7 af dem du kan kombinere. Seriøst, sokker forsvinder! Bare køb noget mere.
Ude af stand til at finde et svar?
Kontakt os
Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er der for at hjælpe.