Guaranteed delivery for holidays | Free Shipping on Orders Over €40

About

Historien bag SOLOSOCKS

SOLOSOCKS blev etableret i København i 2016 baseret på det problem at man altid mister sokker. Vi kommer fra store familier, og vi var simpelthent så trætte af at skulle parre sokker efter hver vask. Hvorfor er det at sokker altid forsvinder i vaskemaskinen? Efter en masse research gik det op for os at der ikke er nogen forklaring. Sokker forsvinder bare.
Istedet for at finde ud af hvad problemet var, besluttede vi os for at komme op med en løsning: SOLOSOCKS - en pakke med 7 enkelte sokker som er forskellige men designet til at matche. Det betyder at du ikke behøver at bruge tid på at parre dine sokker. Når du har SOLOSOCKS, kan du bare tage to der ser ens ud, og putte dem i indpakningen som bliver til en opbevaringsæske.
Når folk køber et par normale sokker, og der er en der forsvinder (eller der går hul i en), smider de normalt begge sokker ud. Tænk på hvor mange gange du har gjort det. Det er faktisk et kæmpe problem for miljøet. Tekstilspild er en af de største trusler til vores planet, så tænk på hvor meget a det der skyldes sokker. Med SOLOSOCKS opfordrer vi folk til at købe 7 sokker. Så har du ikke dette problem. Hvis du mister 6 sokker kan du altid købe flere af dem. Hvis du vil have par kan du bare købe 2 pakker. SOLOSOCKS er forskellige på mange måder der gør at du kan udtrykke din individualitet med frihed, bekvemmelighed og brugervenlighed
Jeg ved hvad du tænker: "Jeg kan bare købe en masse sorte sokker". Jo, det er en løsning (hvis du er kedelig!). Vi laver fede farverige sokker is lækre designs, så vi har besluttet os for ikke at lave kedelige sokker. Vi vil lave lokker der gør dig glad, er forskellige, som folk ligger mærke til, og som bare er for fede! Livet er for kort til sorte sokker.
Hvis du leder efter mandesokker, damesokker, børnesokker, fede sokker, seje sokker, kvalitetssokker, designersokker, komfortable sokker, bomuldssokker, eller andre sokker, så er du kommet til det rigtige sted. Klik her her, og køb dine SOLOSOCKS i dag.

SOLOSOCKS CSR Politik

Hos SOLOSOCKS går vi op i vores omverden. 
Vi leverer dansk design, kombineret med innovation og høj kvalitet. Vi forsøger at gøre dit daglige liv nemmere med simpel innovation, samfund og miljø i mente.
Vores leverandører og forhandlere overholder alle de Europæiske normer og standarder i deres respektive områder.
Når vi vælger forhandlere sikrer vi os at de går op i bæredygtighed og økologi.
Vi bruger kun økologisk bomuld for SOLOSOCKS. Bomulden er købt fra en GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret producent.
Indpakningen er lavet i genbrugelig pap som bliver produceret hos 'Nilorn' der har underskrevet FN's Global Compacts principles of sustainability’.
SOLOSOCKS er designet, udviklet, kvalitetstjekket og pakket i Danmark. Vores producent er en ansvarlig fabrik i Istanbul som er certificeret i forhold til diverse standarder (ISO 9001, IS0 14001, and OHSAS 18001, Occupational Health and Safety Assessment Series).
Vores hjemmeside er CO2 Neutral, hvilket betyder at vi har CO2 neutralisering tilsvarende vores udledning fra hjemmesiden. Læs mere her.