Socks tend to disappear in the washing machine...

For år og i år, har folk været ved at miste deres sokker i vaskemaskine. Hvor mange mennesker har spekuleret over, hvorfor det sker hele tiden? Der er mange teorier, og vi har forsøgt at samle nogle af dem:

Sok Monster

Sok monstre er archenemies af sok-nisser. Deres rolle er at snige sig ind i dit hus om natten, og erstatte alle de sokker den sok nisser har stjålet. Det er blevet bemærket, at dette aldrig rigtig svarer til en fuld par sokker. Dette fænomen gælder også for enhver manglende objekt, som man ikke kan finde ud af, for dage, der pludselig dukker op. Sok monstre er aldrig blevet set af mennesker, fordi de er for lusket.

Den Onde Vaskemaskine

Nogle gange under centrifugering, da sokker er sådan en lille tøj element, vil de ende med at glide i-mellem den indre og ydre tromle af vaskemaskine. Vi kan ikke sige, at dette er afgjort, hvad der er sket med dine sokker, fordi alt er muligt, men det er sandsynligvis tilfældet, ISÆR hvis du ejer en front-loading vaskemaskine.

Sorte Huller

Sokker er kendt for at forsvinde ind i sorte huller! No kidding. Nogle mennesker tror, at der er sorte huller i vaskemaskiner, der kun vises, når de er til vask. Det er, hvor alle de sokker gå.... Måske er der en galakse langt, langt væk, hvor udlændinge bære en masse af menneskelige sokker. Er det ikke sådan sorte huller arbejde?

Den Soklution: SOLOSOCKS

Vi prøvede år efter år for at finde ud af, hvor de sokker gik. For at være ærlig, vi kunne bare ikke finde ud af det. Så tænkte vi: Hvorfor er det så irriterende at løse sokker? Nå, den vigtigste årsag er, at sokkerne kommer i par. Når du køber en awesome par sokker, du er super glad for! Yay. Men når du mister en af de sokker, du står tilbage med en enkelt ensom sok, der måske aldrig vil blive brugt igen. Måske kan du selv smide det ud, eller overlade det i afgrunden af glemte sokker.

Med SOLOSOCKS, problemet er nu løst. Sokker er lykkeligt single; og de går godt med nogen af sine kammerater. Så stop med at vente, og gratis dine sokker fra den række af uheldige begivenheder. SOLOSOCKS er cool, og de kommer i skøre og sjove farver. Købe et par sokker fra SOLOSOCKS online i dag!

08. juni, 2018 — Alexander Morabbi Wulsch

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises