For nylig, og vi kom op med en skør idé. Vi tror, at din sok er at rejse gennem en anden dimension, en dimension, der ikke kun er af bomuld og polyester, men af vaskemiddel. En rejse ind i en forunderlig maskine, hvis grænser er ud over at have fantasi. Det er det stof selector dial-up foran. Din sok ' s næste stop: Twilight (Sok) Zone.

Den moderne dag mysteriet om den manglende sok

Det dilemma, forsvinder sokker er ikke noget nyt. Hvis de havde haft sådanne fodtøj, formentlig selv de gamle Romere ville have mistet nogle sokker i deres urin-baseret hvidvaskning faciliteter.

Som det er, mysteriet om de forsvundne sokker har været genstand for adskillige bøger, der er inspireret af en spoof websted, der hedder TAB Hvidvaskede og Forældreløse Sok Samfundet — fra apparat producent GE (nu offline), blev marginalt mere alvorlige Bureau af Manglende Sokker hjemmeside, og var selv omfattet af en af Jerry Seinfeld ' s stand-up rutiner. Du kan se videoen her:

 

Mulighederne

Hvor gør alle de manglende sokker gå? Desværre, de svar, vi opdagede, var langt mindre interessant end vi havde håbet på, nemlig at vi kunne finde noget bevis for, at huset alfer eller magi var i nogen måde er involveret.

Gennem omhyggelig forskning og forsøg, her er hvad vi synes er de mere sandsynlige forklaringer på dette fænomen:

  1. Parret har aldrig gjort det i vaskemaskinen sammen i første omgang, og den vildfarne sok gemmer sig i toy kurv eller bag nogle møbler.
  2. En sok fik fejet ind i det lille rum(s) omkring vaskemaskine er omrører.
  3. Den lille fyr kan være at gemme sig i mellemrummet mellem kar og tromle (normalt nær toppen af en front-loading maskine).
  4. Små elementer i vaskeriet kan glide mellem karret og den tromle, arbejde deres vej ned, og bliver suget ned i afløbet pumpe — og enten stoppe der, eller gå ud med resten af spildevandet.
  5. Sokker kan sommetider få suget ind i tørretumbleren filter eller vent-kanaler.
  6. Både med og uden hjælp af statisk klamre sig, sokker kan lide at skjule sig i andre artikler af tøj (især bukseben) og sengelinned (især hjørner af udstyret lagner, pudebetræk og dynebetræk).

Løsningen: SOLOSOCKS

SOLOSOCKS er svaret på dine bønner. Virksomheden blev etableret i København i 2016 baseret på problemet med manglende sokker. Kommer fra store familier, vores grundlæggere var trætte af at parring sokker i hvert tøjvask session. Hvorfor var det, at sokker holdt på at gå mangler? Efter et ton af forskning, de indså, at der var ingen forklaring. Sokker simpelthen bare forsvinde.

I stedet for at finde ud af, hvad problemet var, besluttede vi at komme op med en løsning: SOLOSOCKS - en pakke med 7 enlige sokker er designet til at mikse og matche. Dette betød, at du aldrig nødt til at bruge tid på parring af dine sokker igen. Når du har SOLOSOCKS, skal du blot tage sokker, der ligner og sætte dem sammen i en emballage, som bliver til en bærbar opbevaringsboks.
Når folk køber et par sokker, og en går mangler (eller får et hul i det), de plejer at smide både sokker ud. Forestil dig, hvor mange gange du har gjort dette. Det er faktisk et stort problem for miljøet. Tekstil-affald er en af de største trusler mod vores planet, så forestil dig, hvor meget af, at affald er faktisk sokker! Med SOLOSOCKS vi opfordrer folk til at købe 7 sokker. På denne måde, vil du aldrig har dette problem. Og hvis du mister 6 sokker, kan du altid opfylde den stil. SOLOSOCKS er forskellige på mange måder, som giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet med frihed, bekvemmelighed og brugervenlighed.
Jeg ved, hvad du tænker: "jeg kan bare købe en flok sorte sokker". Sikker på der er en løsning (hvis du er kedelige som helvede). Vi ønsker at skabe fantastiske farverige sokker i cool design, derfor har vi besluttet imod gør almindelige sokker til nu. Vi ønsker at gøre sokker, der gør dig glad, der er forskellige, at folk lægger mærke til, og det ser bare awesome. Livet er for kort til at bære sorte sokker - så du skal ikke!
Hvis du er på udkig efter mænd er sokker, kvinders sokker, børns sokker, awesome sokker, cool sokker, høj kvalitet sokker, designer sokker, komfortable sokker, økologisk bomuld sokker, holdbar sokker, sjove sokker, mærkbar sokker, dope sokker, søde sokker, lyser sokker eller nogen andre sokker... Du er nødt til at se længere. Køb SOLOSOCKS online i dag. PS: Du kan bruge kupon 'missingsocks' for en 15% rabat!
15. juni, 2018 — Alexander Morabbi Wulsch

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises