SOLOSOCKS fremhævede i Fast Company!

-
SOLOSOCKS fremhævede i Fast Company!

Fast Company startede artiklen ved at nævne den holdning, at SOLOSOCKS tager - for ikke at producere sokker i par. Dette kan potentielt reducere antallet af sok affald i verden.

Hvordan gør SOLOSOCKS gøre det? Ideen er simpel. En pakke SOLOSOCKS indeholder syv individuelle sokker, der er designet til at være indbyrdes udskiftelige med resten. Som sådan, den har brug for, fjernes bindingen.

Alexander Morabbi, administrerende DIREKTØR for SOLOSOCKS forklarer, at den ulige antal sokker i hver pakke, understreger det faktum, at SOLOSOCKS ikke kommer i par. Det tvinger kunderne til at indse, at hver sok er enestående i sin egen måde.

SOLOSOCKS forstår, at sokker har en tendens til, uundgåeligt, blive tabt i vaskeprocessen. Som et resultat, den anden halvdel af parret bliver ubrugelig som design bare ikke passer sammen med de andre sokker!

I en ung alder, Morabbi sigte på at løse problemet med sokker. Han ræsonnerede, at gøre vaskeri da en ung alder, førte ham til at lægge mærke til, hvordan sokker vil altid gå glip af.

Med SOLOSOCKS, hverdagsagtige opgave tøjvask er nu gjort nemmere, og holdbarhedsproblem af spildt sokker er løst. Også disse sokker kommer i cool design - perfekt til alle årstider! Eller måske du overvejer SOLOSOCKS som en gave. SOLOSOCKS er lavet sokker er lavet til mænd, kvinder og børn.

Vi er nødt til at fortælle dig, om... Bestande køre ud temmelig hurtigt! Så hvad venter du på? Købe disse fantastiske sokker online i dag!


Skriv en kommentar

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres

Udvalgte artikel

SOLOSOCKS™ Discount codes
Blog

SOLOSOCKS™ Discount codes

A number of cusotmers have asked for a discount code at dealsplanet.co.uk. You can now get it here. But don't tell to...
Mar 12, 2021
SOLOSOCKS fremhævede i Fast Company!
Blog

SOLOSOCKS fremhævede i Fast Company!

Fast Company startede artiklen ved at nævne den holdning, at SOLOSOCKS tager - for ikke at producere sokker...
Feb 11, 2021
3 Summer Style Tips for Your Socks Game
Blog

3 Summer Style Tips for Your Socks Game

In recent years, socks have been increasingly considered as an accessory. (Click on this link if you are...
Jul 03, 2018
En Kort Historie om Sokker
Blog

En Kort Historie om Sokker

Sokker har været hos os i lang, lang tid. Siden stenalderen, grotte beboere har skabt deres egen version...
Jun 25, 2018