Sokker har været hos os i lang, lang tid.

Siden stenalderen, grotte beboere har skabt deres egen version af 'sokker' - dyrs hud er bundet deres fødder. Så, som tiden skred frem, mennesker begyndte at bruge avanceret teknologi, de havde på deres tid til at skabe mere komfortable og cool sokker.

Selvfølgelig, disse nymodens sokker var et statussymbol. Ved 1000AD, den ædle klassen havde vævet og strikke sokker. Det er også værd at bemærke her, at sokker forgrenet ud til også at omfatte leggings og strømper.

vintage socks 1960s

I mange århundreder efter, sokker blev tilpasset mode stilarter fra forskellige tidsperioder. Hurtigt frem til i dag, finder vi, bomuld sokker blandt de hel masse af materialer, der anvendes.

Et faktum er hele historien om sokker. Sokker vil altid gå glip af, og det resulterede i, at spild som folk havde for at parre dem. Hvorfor sokker altid forsvinder, selvom? Du kan læse mere om , hvor manglende sokker gå!

Vi havde derefter en skør idé, og resultatet var fantastisk: cool, sjove sokker , der er designet til at mikse og matche, uanset hvad.

SOLOSOCKS er lavet med meget slidstærkt bomuld - et vigtigt materiale, når du opretter sokker til mænd. Også, at de passer mode stilarter i dag, stilarter er stillet til rådighed som ingen vis sokker. Dette samler funktionalitet, og de sjove og cool kvaliteter, der sokker skal have.

Vi er virkelig, virkelig, virkelig anbefale dig at købe disse sokker. Deltag i SOLOSOCKS vognen, og finde ud af, hvorfor så mange folk har været i kærlighed med vores produkter.

Når du går SOLOSOCKS, du aldrig gå tilbage. Køb SOLOSOCKS online nu!

25. juni, 2018 — Alexander Morabbi Wulsch

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises